Інтернет-лотерея підвела чотирьох українців, які намагалися незаконно потрапити у Молдову: ухилянтів зупинили аккерманські прикордонники

0 коментарів 14094 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Білгород-Дністровського загону поблизу кордону, на ділянці відділу «Старокозаче», завадили двом групам ухилянтів незаконно потрапити у Молдову. Про чергове виявлення “мандрівників”, які скористалися “порадами” з мережі, розповіли у пресслужбі загону.


У першому випадку правопорушниками виявилися двоє братів з Львівської області. Вони пояснили правоохоронцям, що через мережу Інтернет знайшли невідомих осіб, які за 1500 доларів США надали їм детальний маршрут нелегальної подорожі в Молдову, де начебто проживає їхня мати. Однак, завдяки реалізації оперативної інформації, втікачів затримали.

Іншими правопорушниками були мешканці Київської та Одеської областей. Вони розповіли, що через закритий телеграм-канал знайшли групу, в якій учасники обговорювали способи незаконного перетинання кордону. Чоловіки вирішили скористатися одним з них. Для цього порушники на таксі дісталися транзитної ділянки дороги «Одеса – Рені», а далі пішки пішли в сторону кордону з Молдовою. Але біля кордону їх вже чекали прикордонники.

Правопорушників прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності за ст. ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x