10 ударів ножем в живіт: в Ізмаїльському районі затримали чоловіка за підозрою у вбивстві та замаху на життя

0 коментарів 40878 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 27 березня, в селі Першотравневе Ізмаїльського району сталася різанина: вбили одного чоловіка та сильно покалічили другого. В обох випадках злочинець завдавав жертвам удари ножем у живіт. На тілі вбитого нарахували щонайменше 10 ножових поранень.  


Як повідомив “Бессарабії INFORM” керівник Ізмаїльської окружної прокуратури
Олександр Сара, за підозрою в убивстві та замаху на вбивство затримали мешканця села Першотравневе. Прокурори Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили йому про підозру  за ч. 2 ст. 15, п. 13 ч. 2 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України.

Трагедія сталася в ніч на 27 березня в селі Першотравневе. Там знайшли тіло чоловіка 1988 року народження, якому завдали не менше десяти ударів ножем у живіт. Пізніше до реанімації районної лікарні доставили ще одну людину, чоловіка 2001 року народження, з аналогічною раною.

Правоохоронці оперативно встановили особу та затримали того, хто влаштував різанину. Ним виявився місцевий житель 1979 р.н.

Досудовим розслідуванням установлено, що підозрюваний, який раніше вчиняв умисне вбивство, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в ході раптово виниклої сварки з одним односельцем, наніс йому за допомогою ножа один удар в область живота, а потім пішов додому до іншого чоловіка, з яким у нього були давні неприязні стосунки, та на ґрунті помсти наніс йому більше 10 ударів ножем.

Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Ухвалою Ізмаїльського міськрайонного суду, підозрюваному, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на період строку досудового слідства, без права внесення застави.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x