Житель Ізмаїлу дурив громадян, “продаючи” фейкову подорож через “BlaBlaCar”

0 коментарів 31347 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Інтернет-шахрайство останнім часом стало одним із найпоширеніших злочинів. Зловмисники все частіше користуються довірливістю громадян, “продаючи” їм неіснуючі послуги. На цьому тижні одного з таких “любителів” легкого незаконного заробітку за чужий рахунок викрили в Ізмаїлі, повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Ізмаїльчанин розмістив на онлайн сервісі “BlaBlaCar” оголошення з пошуку автомобільних попутників по маршруту “Дніпро-Луцьк”.

В грудні минулого року за вказаним в оголошенні контактом звернулась жителька Луцька, яка замовила місце в машині для своєї знайомої, яка планувала поїздку з Дніпра до Луцька. Після того, як жінка перерахувала перевізнику кошти за подорож у розмірі 2100 гривень, зв’язок з ним обірвався.

Постраждала звернулась до поліції. Правоохоронцям вдалось встановити, що шахрайську комбінацію провернув 35-річний житель Ізмаїлу. У нього вдома був проведений санкціонований обшук, в ході якого був вилучений мобільний телефон, на який було оформлено замовлення. Окрім цього, зловмисник сам зізнався у скоєному.

У діях чоловіка правоохоронці встановили ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України (Шахрайство). Проводиться розслідування.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x