За 600 доларів сподівався “закрити очі” прикордонникам на прострочений паспорт громадянина Сирії: у “Орлівці” викрили підприємливого українця

0 коментарів 19548 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльські прикордонники не дали 27-річному українцю виїхати за кордон за простроченими документами. В ході оформлення на виїзд з України рейсового автобуса «Київ-Стамбул», в пункті пропуску «Орлівка», чоловік надав на контроль паспорт громадянина Сирії, термін дії якого закінчився ще у 2017 році. Аби довести до кінця заплановане, українець спробував підкупити стражів кордону. Про інцидент розповіли в пресслужбі Ізмаїльського прикордонного загону.


В результаті додаткової перевірки прикордонники встановили, що чоловік є громадянином України, це підтвердилось виявленим у нього українським паспортом. Таким чином пасажир сподівався вільно виїхати за кордон.

Зрозумівши, що задум не вийшов, він вирішив підкупити охоронців державного кордону та надати хабар у розмірі 600 доларів США. Прикордонники від запропонованих коштів категорично відмовились та зафіксували кримінальне правопорушення встановленим порядком.

За ознаками злочину, передбаченого за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Окрім цього, на громадянина України складено протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання через державний кордон.

За 600 доларів сподівався "закрити очі" прикордонникам на прострочений паспорт громадянина Сирії: у "Орлівці" викрили підприємливого українця

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x