500 грн – за пачку: відома українська сіль “перетворюється” на зброю. Де та як можна купити лімітовану “АРТЕМСІЛЬ”

0 коментарів 39906 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відома українська сіль «АРТЕМСОЛЬ» “перетворюється” на зброю. Гроші від продажу спеціальної партії  направлять для придбання дронів-камікадзе для ГУР, які будуть нищіти російських загарбників. Ціна однієї пачки такої солі вагою 200 грамів складає 500 гривень.


ДП «АРТЕМСІЛЬ» та платформа UNITED24 за підтримки Rozetka та «Сільпо» до річниці початку повномасштабної війни випустили спеціальну партію солі – «Міць. Українська кам’яна».

«Ми розділили 20 тонн солі із шахт Соледара на 100 000 символічних пачок, проілюстрував які дизайнер Артем Гусєв.

Вартість пачки – 500 гривень. 465 гривень з кожної перекажуть на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР. Щоб усі українські міста були звільнені від окупантів якомога швидше», – повідомляється на фейсбук-сторінці ДП «Артемсіль».

Влітку 2022 року пачка «АРТЕМСОЛІ», яку знають і люблять мільйони українців, зникла з полиць великих продуктових мереж. Усе тому, що через російські обстріли в квітні минулого року ДП «АРТЕМСІЛЬ» перестало видобувати сіль. Цехи підприємства згоріли, обладнання було знищене, будівлі зруйновані, а понад 2500 людей, чиє життя було нерозривно пов’язане з містом на Донеччині, залишили свій дім, – розповідають представники підприємства.

Придбати «Міць. Українська кам’яна» можна у магазинах торговельній мережі «Сільпо» та на Rozetka.

Коментарі закриті.