В Арцизькій громаді продовжують популяризувати здоровий спосіб життя: в нагоді стане отриманий спортінвентар

0 коментарів 16011 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Аби залучити населення до занять спортом, Арцизькій громаді, яка доєдналася до соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», передали спортивний інвентар.


Як розповіли у Арцизькій міськраді, громада отримала: 5 скакалок, бадмінтон, фризбі та бумеранг, футбольний м’яч, м’яч для пляжного волейболу, гнучку драбину, тренувальні петлі, еластичні мінірезинки, пластикові кулі петанк, дві футболки та куртку

Все це дозволить привити дітям та навіть дорослим любов до спорту за допомогою цікавих, рухливих ігор.

Нагадаємо, в 2021 році в Арцизькій громаді було відкрито перший “активний парк” . Він розташований на території Арцизького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Арцизької міської ради.

Проєкт «Активні парки» має на меті збільшення тривалості життя українців, популярізацію здорового способу життя. Аби втілити в життя таку ідею, необхідно, щоб кожен українець мав доступ до занять спортом. У цьому і полягає концепція “активних парків”.

“Активні парки” України мають найпростіше наповнення: турніки, бруси, шведську стінку, сходинки і подібне. Тож для занять спортом не потрібно мати особливу підготовку

В Арцизькій громаді продовжують популяризувати здоровий спосіб життя: в нагоді стане отриманий спортінвентар

Коментарі закриті.