У Рені відбудеться важлива зустріч для переселенців, де можна буде оформити допомогу від ООН

0 коментарів 20115 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова Ренійської громади Ігор Плєхов анонсував важливу зустріч для переселенців з волонтерами Благодійного фонду “Карітас”, де вони зможуть оформити грошову допомогу від ООН. Дописом-запрошенням він поділився на своїй сторінці у Facebook, передає “Бессарабія INFORM”.


“22 лютого у місті Рені, парк «Перемога», доросла бібліотека, відбудеться зустріч з Благодійним фондом «Карітас Одеса УГКЦ» для оформлення грошової допомоги, за фінансової підтримки Українського Гуманітарного Фонду (UHF) при Управлінні ООН з координації гуманітарних справ (OCHA), в рамках проєкту «Багатоцільова грошова допомога для осіб, що постраждали від війни в Одеській та Хмельницькій областях».

Проєкт передбачає надання фінансової допомоги людям, що евакуювались з територій, окупованих після 24.02.2022 року, чи зон активних бойових дій. Допомога у розмірі 6660 грн. на одну особу. Отримати її можуть ті, хто не отримував допомогу від благодійних організацій упродовж останніх 3 місяців.
Допомога може бути надана родинам ВПО, в яких є:
– особи з інвалідністю 1 або 2 групи,
– особи з інвалідністю з дитинства 1 або 2 групи
– діти з інвалідністю до 18 років
– особи з обмеженими фізичними або психічними можливостями (інвалідність по факту, але без наявності посвідчення по інвалідності)”, – проінформували переселенців.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x