“Рішуче засуджуємо порушення повітряного простору Молдови” – Міноборони сусідньої держави відреагувало на проліт ракети рф над територією республіки

0 коментарів 19143 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міністерство оборони Молдови виступило з офіційним коментарем щодо сьогоднішнього порушення російською ракетою повітряного простору республіки та рішуче засудило такі дії з боку рф. 


“Відповідальні структури відомства о 10:18 виявили ракету, яка перетнула повітряний простір Республіки Молдова над населеним пунктом Мокра у Придністровському регіоні, а згодом над містом Косауць Сорокського району, що прямувала у бік України. Зазначимо, що Міністерство оборони у співпраці з відповідальними структурами країни уважно стежить за ситуацією в регіоні та рішуче засуджує порушення повітряного простору Республіки Молдова”, – сказано у повідомленні молдовського оборонного відомства.

Нагадаємо, Головнокомандувач Збройними Силами України Валерій Залужний повідомив, що сьогодні під час масованого ракетного удару по Україні, два російських “Калібри” перетнули повітряний простір сусідніх держав: Молдови та Румунії.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x