Пропозиція до всіх, хто ненавидить наркотики та “бариг”: блогер-одесит пропонує очищати країну від цього і заробляти гроші

0 коментарів 35667 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відомий одеський блогер та активіст Стас Домбровський, відомий своїм неприйняттям до ділків наркобізнесу, записав та виклав ролик, у якому звернувся до своїх підписниківіз незвичною пропозицією – надсилати в обмін на винагороду інформацію про діяльність наркоторговців, закладників та нарколабораторій. Про це пишуть “Українські новини”.


“Є у мене така незвичайна пропозиція до всіх, хто ненавидить наркотики та бариг. Активізуємося, згадуємо, у кого в під’їзді живе закладник чи барига. Давайте очищати країну від цього шлаку і при цьому заробляємо!” – каже Домбровський.

За його словами, кожен, хто надішле йому перевірену інформацію про діяльність ділків наркобізнесу, отримає винагороду від мецената Єгора Левченка, який зараз мешкає в Мексиці.

Розцінки, за словами Домбровського, такі: закладник чи торговець оцінені меценатом у $1000, за торговця у зоні бойових дій обіцяють виплатити $3000.

За інформацію про місцезнаходження нарколабораторії організатори акції готові виплатити 25 тисяч доларів.

“А поки шукайте! Полювання розпочато”, – додав Домбровський.

Коментарі закриті.