Депутат Верховної ради попередив про небезпеку з 22 по 24 лютого – чего чекати від росії на роковини повномасштабної війни

0 коментарів 37044 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, представник президента у парламенті Федір Веніславський вважає, що Росія може активізуватись на фронті та завдати по Україні масованих ракетних ударів. Про це він сказав в інтерв’ю “Укрінформу”.


Нардеп вважає, що 22-24 лютого існує ймовірність загострення ситуації на лінії фронту. Також окупанти можуть готувати масовані ракетні обстріли України, щоб завдати якомога більшої шкоди.

“Я думаю, що 22, 23 і 24 лютого варто очікувати повітряних атак із застосуванням ракет та БПЛА. Можливо, на лінії фронту буде загострення, спричинене застосуванням ворогом авіації“, – сказав Веніславський.

Нардеп наголосив, що у Росії залишають запаси Shahed, які окупантам передав Іран. Також РФ може вчергове вдарити по нашій державі ракетами, проте про сотні поки не йдеться. Федір Веніславський вважає, що їх буде близько ста.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат теж вважає, що РФ 24 лютого 2023 року у річницю повномасштабної війни може завдати масованих ударів по нашій території.

Коментарі закриті.