В Мінінфраструктури відзвітували про завершення ремонту “Серпневе-Тарутине-Арциз” до кордону з Молдовою

0 коментарів 21924 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Укравтодор відремонтував 15 кілометрів автошляху Т-16-27 КПП «Серпневе» — Тарутине — Арциз — Сарата, що веде до кордону з Молдовою. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Міністерство інфраструктури України.


Зокрема, на 5 кілометрах суцільної ділянки завершили відновлення дорожнього одягу, а на решті — роботи з ліквідації його руйнувань та деформацій. На усіх 15 кілометрах нанесли розмітку.

Раніше Укравтодор уже провів ремонтні роботи на інших ділянках дороги Т-16-27: перед містом Арциз та в прикордонному селищі Серпневе.

Загалом виконані роботи дозволяють забезпечити належний проїзд від з’їзду з автомобільної дороги М-15 Одеса — Рені біля селища Сарата на автодорогу Т-16-27 та до кордону з Молдовою.

“Розвиток прикордонної інфраструктури на кордоні з Молдовою, зокрема пунктів пропуску, залізничних та автомобільних шляхів, є одним із пріоритетів роботи Міністерства відновлення. Він зумовлений необхідністю розвитку альтернативних логістичних маршрутів для експорту української продукції та зростаючою динамікою товарообігу між Україною та Молдовою. Зокрема, в 2022 році товарообіг між державами перевищив 1 млрд доларів, що на 9% більше, ніж у 2021 році”, – зазначили у Мінінфраструктури.

Для посилення цієї тенденції уже цьогоріч було оновлено залізничну ділянку Березине (Україна) – Басарабяска (Молдова), а також проводяться роботи зі збільшення пропускної спроможності автомобільних пунктів пропуску.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x