Ув’язнений екс-губернатор Одеської області Саакашвілі – у критичному стані. Його перевели у реанімацію приватної лікарні

0 коментарів 38124 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Колишній президент Грузії та екс-голова Одеської ОДА Міхаїл Саакашвілі знаходиться у тяжкому стані. Зі звичайної палати тюремної лікарні його перевели до реанімації приватної лікарні. Про це повідомив ексгенеральний консул Грузії в Одесі Теймураз Нішніанідзе.


За його словами Михаїла Саакашвілі перевели палату реанімації приватної клініки, яка має домовленості з грузинською пенітенціарною системою. Проте, на думку соратників експрезидента Грузії, умов для повернення стану здоров’я у норму там не вистачає.

Людина така громадна, енергійна перетворилася в такого худорлявого, менше ніж 70 кілограмів. Загалом він зараз перебуває у дуже тяжкому стані. В цій приватній клініці знаходяться ув’язнені, у яких стан здоров’я не дозволяє відбувати покарання, через те, що там медицина краще ніж там де до цього знаходився Михайло. Проте ця клініка не вдовольняє тих вимог, які потрібні для повної реабілітації стану здоров’я Михаїла, – розповів Нішніанідзе.

Щоб Саакашвілі одужав, потрібен вищий рівень медицини, наголосили спеціалісти, які провели незалежний медичний аудит, тому наполягають на переведенні його на лікування до однієї з західних клінік або у медзаклад у Європі.

Зазначимо, напередодні у Саакашвілі підтвердили коронавірус.

Нагадаємо, колишній голова Одеської ОДА, екс-президент Грузії, громадянин України повернувся на батьківщину у вересні 2021 року. Після цього політика заарештували та помістили до в’язниці, його звинувачують у зловживанні службовим становищем.

У січні 2022 року було розпочато провадження за фактом вчинення проти Саакашвілі злочину за ч. 3 статті 365 КК України – перевищення службових повноважень працівниками правоохоронних органів Грузії.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x