Новорічний бебі-бум триває: у Білгород-Дністровському районі співробітники “швидкої” допомогли з’явитися на світ дівчинці

0 коментарів 28890 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні рано вранці у селі Старокозаче Білгород-Дністровського району співробітники Центру екстреної медичної допомоги прийняли пологи у жінки, яка не встигла б вчасно доїхати до найближчого відділення у районному центрі, аби народжувати під наглядом лікарів. На щастя, завдяки кваліфікованим діям фельдшера, нова мешканка громади народилася у приміщенні швидкої, а пізніше, разом з матір’ю, була доправлена до міської лікарні.


Як розповіли у Центрі ЕМД, сьогодні рано вранці на пункт постійного базування в селі Старокозаче приїхала вагітна жінка. Вона відчула різкий біль і зрозуміла, що дитина може от-от з’явитися на світ, тож не стала гаяти час і вирішила разом із чоловіком поїхати до Старокозацької центральної районної лікарні, де до нещодавна було пологове відділення, проте зараз найближче пологове – у Білгород-Дністровському і саме туди зазвичай доправляють жінок у пологах наші медики.

Проте жінка вже почала народжувати і досвічений фельдшер Недіна Віра взялася приймати пологи на місці у кімнатні амбуланс.
За ловами медикині, вона не розгубилася, зробила все відповідно до протоколу, тим паче, що днями Віра Іванівна вже приймала пологи на шляху до лікарні у машині ЕМД. Народилася дівчинка.

Після стабілізації стану здоров’я породіллі та дитини бригада у складі фельдшера Недіної Віри Іванівни, молодшої медичної сестри Сидорової Діани Володимирівни та водія Кічука Олександра Ілліча перевезли обох до Білгород-Дністровської міської лікарні, де їх зустріли спеціалісти.

Новорічний бебі-бум триває: у Білгород-Дністровському районі співробітники "швидкої" допомогли з'явитися на світ дівчинці

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x