Новий рік в Одеській області розпочався з тривоги: як ворог намагається здійснити психологічну атаку

0 коментарів 27864 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Новий рік в Одеській області розпочався під сигнали повітряної тривоги. Ворог знову намагається здійснювати психологічні атаки на цивільне населення. Про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.


Попри те, що цієї ночі обстрілів у регіоні не було, їхня ймовірність завжди залишається високою.

“Ворог знову почав розганяти черговий фейковий наступ на Південь України. Дотримуємося інформаційної гігієни”, — зазначив Братчук.

Масована атака рф

Вночі ворог здійснив повторну атаку на міста України. Російські загарбники випустили по Україні дрони.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що у напрямках Дніпра, Мелітополя та Миколаєва летіли щонайменше дві групи дронів. Українські сили ППО збили один безпілотник.

Зазначимо, 31 грудня вдень російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку. Внаслідок обстрілів у столиці країни 20 постраждалих, один загиблий.

Чим ворог атакує Україну

ракетами типу:

  • Х-101,
  • крилатими ракетами “Калібр”,
  • Х-59, Х-38, Х-59,
  • П-800 “Онікс”.

А також ірано-російськими дронами Shahed-136.

Скільки ракет лишилося у росіян

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов оцінив ракетний потенціал рф. На його думку, в агресора залишилося боєприпасів на дві-три масовані атаки. Потім вони повністю залишаться без ракет, що теж неприпустимо, тому що у них можуть з’явитися нові виклики і вони мають залишити запас.

Нагадаємо, експерти вважають, що росіяни не можуть виробляти достатню кількість ракет і не можуть накопичити 100 ракет для удару по Україні. Наразі ворог здатний на запуск лише 70 ракет, і це реальні можливості, які він має для прориву української протиповітряної оборони. З часом ракетні атаки розтягнуться у часі, а можливості Україні по захисту тільки зростуть.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x