На автодорозі Одеса-Рені в результаті лобового зіткнення двох вантажівок загинув один з водіїв

0 коментарів 49248 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 14 січня, на автодорозі Одеса-Рені біля села Маяки сталася аварія за участю двох вантажівок, в результаті чого один з водіїв, 26-річний вінничанин, загинув на місці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Управління поліції в Одеської області. 


Автівки зіткнулися близько 11 години, коли 26-річний вінничанин, керуючи тягачем «Daf» з причепом, виїхав на зустрічну смугу, де рухалась вантажівка «Vermeer» під керуванням 25-річного мешканця того ж міста.

Від отриманих травм старший за віком керманич загинув. Молодшого чоловіка ушпиталили зі струсом головного мозку та забоями.

На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та співробітники Одеського районного управління поліції № 2.

Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

На автодорозі Одеса-Рені в результаті лобового зіткнення двох вантажівок загинув один з водіїв На автодорозі Одеса-Рені в результаті лобового зіткнення двох вантажівок загинув один з водіїв На автодорозі Одеса-Рені в результаті лобового зіткнення двох вантажівок загинув один з водіїв

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x