Завершився тендер на встановлення пожежної сигналізації в Кілійській школі

0 коментарів 19710 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завершився тендер на встановлення пожежної сигналізації в Кілійській школі №3, яку б могли закрити через суд через відсутність відповідного обладнання. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на сайт публічних держзакупівель.


Зазначимо, що стартова ціна, яку пропонувала Кілійська міська рада за послугу становлення сигналізації, значно зменшилася в результаті конкуренції між потенційними підрядниками. Торги починалися з 3 млн 200 тисяч гривень, в ході аукціону здешевіли на один мільйон, а за результатами – ціна знизилася до 1 млн 749 тисяч гривень. Переможцем став ТОВ “Антикілер”.

За ці кошти будуть проведені заходи з охорони приміщень бюджетних установ та із захисту цих приміщень (встановлення системи пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу і управління евакуацією людей, системи централізованого пожежного спостерігання в будівлі закладу загальної середньої освіти).

Наразі витримується термін для можливості оскарження рішення, після чого підрядник зможе приступити до роботи.

Зазначимо, після ряду пожеж в навчальних закладах та торгівельних центрах Одеської області ДСНС посилило перевірки будівель, які відвідує велика кількість людей, в першу чергу, дітей. За висновками пожежних інспекторів всі заклади освіти Кілії потрапили у список “на закриття” через порушення вимог пожежної безпеки. І хоча більшість порушень вдалося виправити швидко, встановлення пожежної сигналізації – дуже коштовний проект, реалізацію якого по всіх закладах одночасно міський бюджет собі дозволити не може. Проте радикальні дії відтермінували і поступово вирішують цю проблему.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x