“Я не зрозумів, хто це такі”: мер Білгорода-Дністровського розповів свою версію спілкування з правоохоронцями, які намагалися вручити йому обвинувальний акт

0 коментарів 15309 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мер Білгорода-Дністровського розповів свою версію подій, які сталися минулими вихідними. Нагадаємо, за інформацією ЗМІ автомобіль Віталія Граждана ледь не збив працівників СБУ та прокуратури, які намагалися вручити йому обвинувальний акт.


“Хочу звернутися до тих, як виявилося, правоохоронців. Вони чогось зранку налетіли – на мові окупанта щось кричали. Я не зрозумів, хто це такі. Більш того, чомусь написали, що я на когось наїхав – мене навіть за кермом не було. Звертаюся до адміністраторів Телеграм-каналів, які розповсюджують дурниці: будь ласка, включайте голову – когось притягнути до відповідальності можна тоді, коли він за кермом був і якщо ще на когось наїхав. В дійсності ніхто ні на кого не наїхав. Це просто незрозуміла поведінка правоохоронців: біжать чогось, кричать, б’ють машину…“, – розповів Віталій Граждан.

Варто додати, що правоохоронці намагалися вручити меру обвинувальний акт за частиною 2 ст. 350 КК України (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадські обов’язки). Йдеться, вочевидь, про бійку між міським головою і головою райдержадміністрації Григорієм Мельниченком.

Мер відмовився приймати документи, намагався спровокувати бійку в громадському місці, після чого наїхав на правоохоронців, завдавши їм тілесних ушкоджень. Крім того, як вважають у СБУ, він поставив під загрозу життя і здоров’я неповнолітньої дитини, яка в момент інциденту перебувала поруч.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x