В ОВА пройшла зустріч з усіма міжнародними компаніями, які допомогають під час війни Одеській області

0 коментарів 19035 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Зустріч з представниками провідних міжнародних компаній, які надають допомогу в Одеській області, пройшла в ОВА. За дорученням її начальника Максима Марченка, провів зустріч його заступник Ігор Ткачук. Були обговорені механізми взаємодії з переселенцями та подальша праця компаній разом з владою. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеську ОВА.


Серед присутніх були представники German Red Cross, UNICEF, Project Hope, NonViolent Peaceforce, UNHCR, IOM, Лікарі Світу та багато інших. Всього у заході взяли участь понад 30 організацій.

Ігор Ткачук вкотре наголосив, що безпека і здоров’я наших людей це пріоритет керівництва області і влада з міжнародними партнерами працює разом, щоб бути ефективнішими та охопити більшу кількість людей.

Також на зустрічі обговорили механізми допомоги українцям, які приїжджають до Одеської області з “гарячих” регіонів.

Представники Управління ООН з Координації гуманітарних справ в Україні зазначили, що сьогодні в Одеській області працює велика кількість міжнародних організацій різних напрямків, що здатні надавати і медичну, і гуманітарну допомогу дуже широкого спектру, і звичайно ж, консолідовані з владою всі процеси будуть дієвішими.

Також на зустрічі обговорювалось питання організації “Пунктів Незламності”.

“Наразі ми обладнали біля 300 таких пунктів, але ми не зупиняємось, і їх буде ще більше. Проте з вашою допомогою ми звісно дуже пришвидшимося і зможемо надати допомогу більшій кількості людей” – наголосив Ігор Ткачук.

Він також нагадав, що нагальною проблемою залишаються генератори та старлінки, що необхідні, особливо в зимовий період.

Тож надалі усі компанії будуть об’єднано працювати разом з владою Одеської області.

В ОВА пройшла зустріч з усіма міжнародними компаніями, які допомогають під час війни Одеській області

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x