В Кілійській громаді викрили «наркохіміка», який виготовляв вдома амфетамін

0 коментарів 35883 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У 35-річного жителя Кілійської громади під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання поліцейські виявили майже 10 грамів амфетаміну, а також пристрої та інгредієнти для його виготовлення. Про це повідомили в обласному управлінні поліції. 


Правоохоронці встановили, що складові частини для виготовлення забороненої речовини господар домоволодіння отримав через мережу Інтернет. За словами чоловіка, наркотик він нібито виготовив для власного вживання.

Після проведення низки експертиз та інших слідчих дій, на підставі зібраних поліцейськими доказів слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в незаконному придбанні та зберіганні прекурсорів у великих розмірах з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин, що передбачено частиною 2 статті 311 Кримінального кодексу України, а також в організації місця для незаконного виготовлення психотропних речовин за частини 1 статті 317 того ж кодексу.

Визнавши зібрані під час досудового розслідування докази достатніми, поліцейські склали обвинувальний акт і скерували його до суду. Згідно з чинним законодавством, зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x