В Ізмаїлі підвели підсумки велосезону-2022

0 коментарів 24840 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі підвели підсумки велосезону 2022 року, в якому брали участь велотуристи Палацу дітей та юнацтва імені Али Іванової. Погода не зіпсувала гарну подію – про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на голову Асоціації велосипедистів Ізмаїлу Ігора Сарвірова. 


Велолідер зазначив, що протягом року точилася безкомпромісна боротьба (велостарти на виділених ділянках з фіксацією у Strava), щоб підвищити власні рейтингові бали найліпшими результатами.

“У підсумку маємо трьох лауреатів різного віку та навіть статі: Вадим Недев – 254 бали, Костянтин Унгурян – 249 балів, Дарина Шатирова – 238 балів! Цікавим моментом відзначення лідерів був довільний вибір ними (за вищім рейтингом) призу до вподоби. Також призери були відзначені грамотами та медалями, інші учасники чемпіонату “Юнацької велосипедної Ліги ІЗМАЇЛА” отримали дипломи-сертифікати про свій рейтинговий статус-2022″, – повідомив він.

Наприкінці події була проведена безкоштовна лотерея, де можна було розіграти сертифікати на пільговий ремонт велосипедів у веломайстра, якого Сарвіров назвав найкращим в Ізмаїлі, Віктора Полонського.

“Дякуємо ЗСУ, що можемо проводити такі заходи для дітей у час війни”, – підкресли автор.

В Ізмаїлі підвели підсумки велосезону-2022

В Ізмаїлі підвели підсумки велосезону-2022

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x