Подарунок до свят: Україна отримала чергову партію Starlink – для «Пунктів незламності» і підтримки медичної й енергетичної сфери

0 коментарів 14931 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Україна отримала чергову партію Starlink. Вони 30 грудня були відправлені в «Пункти незламності», а також для підтримки медичної й енергетичної сфери. Це одна з найбільших партій від друзів України з Польщі.


Про це написав у Telegram прем’єр Денис Шмигаль.

“Дуже важливо, щоб українці залишалися на зв’язку з близькими, а критична інфраструктура продовжувала працювати, попри найскладніші ситуації. Хочу подякувати братському польському народові, польському Уряду та Прем’єр-міністру Mateusz Morawiecki за швидку допомогу в кризовий час, яка без зволікань була надана. Це вже третя партія Starlink, яку Україна отримує від Польщі. І перша частина великої партії, яку ми чекаємо до кінця січня”, – зазначив прем’єр.

Він також додав, що команда Уряду й Мінцифри продовжує працювати над тим, щоб Україна залишалась на зв’язку та працювала навіть у найскладніші часи, і подякував партнерам та друзям із Польщі, які підтримують нас у боротьбі за свободу.

Зазначимо, що це вже третя партія Starlink від Польщі. Разом з попередніми – це близько 20 тисяч терміналів. Команда Мінцифри продовжує вести перемовини зі SpaceX та партнерами, щоб Україна отримала ще більше Старлінків.

Нагадаємо, Україна уклала угоду з компанією Space Exploration Technologies Corp Ілона Маска про отримання тисяч додаткових антен Starlink – більше 10 тисяч антен будуть відправлені в Україну в найближчі місяці.

Подарунок до свят: Україна отримала чергову партію Starlink - для «Пунктів незламності» і підтримки медичної й енергетичної сфери

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x