Нова шахрайська схема в Ізмаїлі: підприємцям дзвонять нібито з мерії і вимагають гроші на ЗСУ

0 коментарів 29403 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На телефонні номери підприємців міста Ізмаїлу зараз надходять дзвінки від шахраїв, які представляються керівниками та працівниками виконавчих органів Ізмаїльської міської ради, пропонують перерахувати кошти на допомогу Збройним Силам України та розсилають на електрону пошту фейкові нібито «офіційні» листи міської ради із вимогою прийняти участь у «програмі благодійної грошової допомоги ЗСУ».


Про нову шахрайську схему розповів міський голова Ізмаїлу Андрій Абрамченко.

“Нажаль, і сьогодні знаходяться люди, яким широкомасштабна агресія російської федерації проти України, героїчні дії наших бійців, біль від втрат, людські страждання – це лише можливість для протиправних вчинків. Шановні мешканці Ізмаїла та гості міста! Якщо Вам телефоном, електронною поштою або іншим способом від імені Ізмаїльської міської ради пропонують перерахувати кошти на якісь приватні рахунки, будьте впевнені – це діють злочинці. Тому при надходженні дзвінків від шахраїв обов`язково звертайтеся до поліції”, – закликав мешканців мер міста.

Він нагадав, що перевіреними джерелами інформації про будь-які ініціативи міської влади є Офіційний сайт Ізмаїльської міської ради (https://www.izmail-rada.gov.ua), сторінки Ізмаїльського міського голови в соціальних мережах (телеграмм, інстаграм та фейсбук), офіційні веб-сайти державних органів влади. Будь-яку незрозумілу або підозрілу інформацію можна перевірити, звернувшись до приймалень виконавчого комітету Ізмаїльської міськради за телефонами: (04841) 2-00-36, 2-21-40, або до інтернет-приймальні Ізмаїльського міського голови.

Нова шахрайська схема в Ізмаїлі: підприємцям дзвонять нібито з мерії і вимагають гроші на ЗСУ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x