Невідомі поцупили Прапор разом з флагштоком з будівлі Кілійського волонтерського центру

0 коментарів 23517 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулої ночі невідомі поцупили Прапор разом з флагштоком з будівлі Кілійського волонтерського центру, що розміщується на Центральній площі міста. Про це повідомила голова штабу Тетяна Гавриленко.


“Прапор, який ми встановили на будівлі волонтерського центру, з флагштоком, все вкрали.
Я не хочу писати багато, лише одне, той хто це зробив, ви хоча б запитали в нас, чи є в нас вільний прапор, ми б вам його подарували. Але ж не красти”, – зазначила волонтерка.

За інформацією “БІ”, флагшток виготовили і встановили саме волонтери. В події розбираються поліцейські місцевого відділку.

Додамо, що минулої доби, також вночі, хтось варварські виламав сосну, яку висадили перед будівлею гуртожитка Кілійського професійного ліцею діти-сироти, що там проживають. Директорка навчального закладу Наталя Пятун охарактеризувала подію наступним чином:

“Діти-сироти, студенти Кілійського професійного ліцею, які посадили на подвір’ї гуртожитку на вул. П.Осипенко, 35 цю сосенку, від всієї душі вітають того, хто варварські другий рік підряд вириває її з корінням (в минулому році), и просто виламав її цьгоріч. В наших сиріт немає батьків, немає родин. Вони намагаються, аби міце, де вони мешкають, стало їм домівкою. Але комусь, мабуть, ця сосенка потрібна більше. З новим роком!”, – поділилася пані Наталя.

Невідомі поцупили Прапор разом з флагштоком з будівлі Кілійського волонтерського центру

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x