Між Саратою та Зорею на тиждень перекриють трасу М15 через ремонт залізничного переїзду: схема об’їзду

0 коментарів 39744 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 23:00 години вечора 6 грудня до 05:00 години ранку 12 грудня на дорозі М-15 Одеса – Рені біля смт. Сарата буде закрито рух для всіх видів транспорту, у зв’язку з аварійно-ремонтними роботами на залізничному переїзді.


Як повідомили у Службі автомобільних доріг, ремонтні роботи проводитимуться у зв’язку з великою кількістью скарг щодо заторів через стан покриття на залізничному переїзді між Саратою та селом Зоря.

Аварійно-ремонтні роботи буде проводити АТ «Укрзалізниця». Планується підняття колій, що вирівняє поздовжній профіль ділянки переїзду і дасть змогу транспорту з більшою швидкістю перетинати зазначену ділянку. Також буде проведено ремонт покриття на підходах до переїзду.

На час проведенн робіт, об’їзд буде здійснюватися через дорогу за маршрутом Ярославка-Кулевча в обох напрямках (на м. Ізмаїл та на м. Одеса). В САД запевняють, що даний маршрут об‘їзду — найкоротший та має задовільний стан дорожнього покриття.

Для додаткового інформування та перенаправлення руху транспортного потоку у місцях об’їздів працюватимуть співробітники патрульної поліції, а також буде встановлено відповідні дорожні знаки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x