Електропостачання споживачів Одещини планується відновити сьогодні до кінця дня – Міненергетики

0 коментарів 14040 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Енергетики активно проводять відновлювальні роботи для заживлення об’єктів критичної інфраструктури та споживачів після вчорашніх російських атак на об’єкти української енергетичної інфраструктури. Зокрема, електропостачання споживачів Одещини планується відновити сьогодні до кінця дня.


Про це повідомили в Міністерстві енергетики Україні.

Міністр енергетики України Герман Галущенко наголосив, що вчора українським силам протиповітряної оборони вдалося знищити більшість ворожих ракет. Водночас мали місце влучання в окремі об’єкти генерації та електричні підстанції. Наразі найскладніша ситуація з електропостачанням у Київській, Вінницькій та Одеській областях.

“В Одеській області на сьогодні на ранок вже заживлено критичну інфраструктуру – всю ніч енергетики працювали. Ми плануємо, що до вечора вже буде подана електроенергія для споживачів”, – зазначив Герман Галущенко.

Міністр наголосив, що дефіцит в енергосистемі зберігається, водночас набирають потужності атомні енергоблоки, які дозволять його скоротити.

Галущенко підкреслив, що енергетики проводять відновлювальні роботи в режимі 24/7, зокрема, використовуючи і матеріали та обладнання, яке надають міжнародні партнери України.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x