Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача – головне

0 коментарів 19602 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про це повідомила прес-служба Офісу президента.


“Головнокомандувач Збройних сил України та командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на фронті. Представники розвідки поінформували про оборонні та наступальні спроможності противника. Були узгоджені наступні кроки з відновлення територіальної цілісності України. На засіданні обговорили перебіг відбудови об’єктів критичної інфраструктури, зокрема енергетики, які напередодні зазнали руйнувань унаслідок повітряних атак держави-терориста. Було відзначено роботу сил протиповітряної оборони України, які вночі зупинили чергову атаку ворожих дронів-камікадзе”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що президент наголосив на необхідності пришвидшення роботи з метою формування ефективної системи ППО України.

Крім того, як поінформували в ОП, учасники засідання також розглянули питання забезпечення підрозділів боєкомплектом і перебіг підготовки військ до зимового періоду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x