З російського полону звільнено ще 45 українських захисників

0 коментарів 13095 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Додому з ворожого полону повернули 45 Захисників та два тіла загиблих воїнів. Про це повідомив голова Офісу Президенту Андрій Єрмак, передає “Бессарабія INFORM”. 


На відео, які оприлюднені, наші герої – худі, змучені, але такі щасливі, що їх визволили з російського пекла.

“Продовжуємо повертати своїх полонених. Серед них солдати та сержанти, які у боях захищали нашу державу. Також вдалося повернути два тіла загиблих захисників.

Ми повернемо додому всіх українців. Цих воїнів вдома чекають діти, ми були на постійному зв‘язку з рідними. Дні переживань і безсонні ночі вже позаду. Все буде добре. Дякую за роботу Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими. Працюємо. Наші будуть вдома”, – написав Єрмак.


Зазначимо, за 7 місяців повномасштабної війни зусиллями Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з полону визволили 1 тисячу 138 українців.

Зокрема, 3 листопада в рамках обміну вдалося звільнити 107 українських бійців.

17 жовтня стало відомо про повернення з полону 108 українських жінок. Це був перший цілковито жіночий обмін. Серед них були полонені, яких захопили ще до широкомасштабного вторгнення РФ в Україну.

Проте досі знаходиться у полоні більша частина боронців острова Зміїний, яких захопили після тривалого супротиву в перший день повномаштабного вторгнення. Морпіхи та прикордонники з автоматами в руках протистояли військовим кораблям та літакам.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x