Відсутність ракетних ударів та ушкоджень об’єктів енергопостачання регіону не означає, що Одещину не стосується відключення світла, – ОВА

0 коментарів 29025 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відсутність ракетних ударів та ушкоджень об’єктів енергопостачання нашого регіону не означає, що Одещину не стосується відключення світла. Про це під час сьогоднішнього відеозвернення заявив Директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОВА Антон Шалигайло.


“Енергосистема нашої країни, це – єдиний організм, де всі об’єкти у всіх регіонах пов’язані між собою, де об’єкти генерації електроенергії виробляють її для всіх. Де, пошкодження енергетичного об’єкту в будь-якій області, створює дефіцит в електроживленні в інших регіонах. Щодня державна компанія НЕК «Укренерго» виходячи з ситуації в енергосистемі, доводить до виконання ДТЕК «Одеські електромережі» обсяги обмежень, на які необхідно здійснити відключення електроенергії в області. ДТЕК веде роботу з удосконалення стабілізаційних графіків. Обласна військова адміністрація здійснює контроль за їх дотриманням” – Директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОВА Антон Шалигайло.
За словами очільника Департамента, подальший розвиток ситуації в енергосистемі залежить від того, чи будуть наноситись удари по енергетичній інфраструктурі країни.

Чергові ракетні обстріли можуть принести ускладнення зі світлом та погіршення ситуації по всій державі.

“Наше спільне завдання об’єднатись, підготуватись та пройти цей складний для нас всіх період” – наголошує Антон Шалигайло.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x