“Смачно, як у мами”: в Ізмаїльському районі презентували першу партію томатного соку з органічних помідорів

0 коментарів 17766 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


ТОВ “Дунайський аграрій” з Ізмаїльського району (село Саф’яни) цієї осені вперше випустило партію органічного томатного соку з органічних помідорів.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на керівника агропідприємства Романа Дяжука.

Відомий саф’янівській фермер зробив одразу два види томатного соку – з сіллю та без. Для нового продукту розробили яскраву патріотичну етикетку.

“Наш томатний сік – це 100 % органічних соковитих томатів (без води, консервантів  та ін.)”, – розказує Роман.

Як повідомляло раніше “БІ”, в цьому році “Дунайський аграрій” презентував багато цікавих новинок. Зокрема – в’ялені томати органічні. Це – спільний проект разом із Андрієм Бігленко, засновником бренду “Українські в’ялені помідори”. Його крафтове виробництво переїхало після початку війни до Бессарабії з Чорнобаївки на Херсонщині.

Окрім цього, серед неймовірних органічних новинок “Дунайського аграрію” (багато з я яких не мають аналогів в Україні) – сік з нектарину, варення з персику шматочками, варення з персику шматочками з квітами лаванди, варення з персику шматочками з квітами шавлії, варення з персику шматочками та м’ятою. Всі ці продукти виготовляються винятково з органічних інгредієнтів, які вирощуються на місці самим фермерським господарством.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x