Служба автомобільних доріг перевірить безпеку руху на автошляхах регіону

0 коментарів 12879 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 14 листопада, стартує Тиждень безпеки руху ООН в умовах воєного стану – з цього приводу Служба автомобільних доріг Одеської області проведе перевірку автошляхів Одещини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


В усіх областях дорожні підприємства вживатимуть заходи для покращення безпеки дорожнього руху та зниження рівня аварійності на автомобільних дорогах загального користування.

Зокрема заплановано:
• перевірка доріг в межах навчальних закладів, шкіл, дитячих садків на їх відповідність схемам організації дорожнього руху;
• перевірка наявності зовнішнього освітлення та дорожньої розмітки в зонах наземних пішохідних переходів;
• відновлення дорожніх знаків та розмітки в межах дії залізничних переїздів;
• перевірка наявності попереджувальних знаків на ділянках з підвищеною аварійністю та на місцях концентрації ДТП;
• перевірка санітарного стану зупинок.

Зазначимо, Тиждень безпеки дорожнього руху ООН проводиться у рамках Другого Десятиліття дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху 2021-2030 рр., проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН А/74/L.86 «Підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі», за ініціативою Міністерства охорони здоров’я України та підтримки Міністерства інфраструктури України.

 

Заплановано проведення тематичних онлайн трансляцій, за участю представників профільних державних відомств та структур, фахівців транспортної галузі, громадськості та ін.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x