Наркоторговцю з Білгород-Дністровського району загрожує до 10 років тюрми

0 коментарів 16146 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До десяти років позбавлення волі загрожує жителю Білгород-Дністровського району за незаконну торгівлю наркотичними та сильнодіючими лікарськими засобами.


Як повідомили в обласному ГУНП, 32-річного чоловіка викрили в центрі Одеси, коли він робив чергову «закладку» з метадоном. Поліцейські вилучили кілька пакунків незаконного товару, які правопорушник встиг сховати для клієнтів вздовж пішохідних зон.

Окрім цього, ще 135 згортків із забороненими речовинами правоохоронці виявили під час обшуку в його орендованому помешканні.

«Призначені в ході досудового розслідування експертизи встановили, що вилучені речовини є наркотичним засобом метадоном та сильнодіючим лікарським засобом димедролом, які фігурант зберігав у великих розмірах. Тож чоловіку повідомили про підозру у їх незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті, що передбачено ч. 2 ст. 307 та ч. 3 ст. 321 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке тягнуть за собою дані статті, – до десяти років позбавлення волі. Нині слідство у справі поліцейські завершили і скерували до суду обвинувальний акт», – повідомив начальник слідчого відділу відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Павло Гавришко.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x