Інститут вивчення війни прогнозує звільнення ЗСУ Кінбурнської коси у Миколаївській області та форсування Дніпра для наступу

0 коментарів 22761 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На думку аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), збройні сили рф очікують, що українська армія займе Кінбурнську косу. Однак вони мають намір завадити просуванню на материкову частину Херсонської області та захиститись від десантного нападу.


Аналітики повідомляють – російські війська чітко оцінюють, що Збройні Сили України можуть форсувати річку Дніпро для початку контрнаступу на лівобережній частині Херсонської області. Це може загрожувати всім важливим наземним комунікаціям окупантів від Криму до материка.

У відомстві зазначають, що російська армія не розраховує, що зможе перешкодити українським військам перейти річку. Окупанти не віддають пріоритету тому, щоб зупинити форсування Дніпра. Проте, створюють умови для тривалої оборони Херсонської області. Це може дозволити створити міцний український плацдарм на лівому березі Дніпра.

Крім того, повідомляється, що низка російських укріплень на Кінбурнській косі, яка входить до Миколаївської області, і навколо неї свідчить про те, що зс рф не розраховують зберегти позиції там, якщо українські війська підуть у наступ.

Ймовірно, російські війська очікують, що українська армія займе Кінбурнську косу. Однак вони мають намір завадити просуванню на материкову частину Херсонської області та захиститись від десантного нападу.

У ISW пояснюють, що рівні лінії оборони, які облаштували окупанти в Херсонській області, забезпечують кілька резервних позицій. Якщо одна лінія оборони впаде, інші залишаться.

“Оборона поблизу Коси свідчить про те, що російські війська спантеличені тим, що українські сили можуть закріпитися на Косі або поблизу неї та використовувати її як базу для наступу із заходу”, — додали в ISW.

Інститут вивчення війни прогнозує звільнення ЗСУ Кінбурнської коси у Миколаївській області та форсування Дніпра для наступу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x