Голова Татарбунарської громади прозвітував про готовність до опалювального сезону і прийому переселенців

0 коментарів 18171 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова Татарбунарської громади Андрій Глущенко зібрав оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів, виконавчих органів та комунальних підприємств, аби обговорити поточний стан справ у громаді. Перевірили готовність до опалювального сезону, заселення переселенців та необхідність забезпечення пунктів обогріву. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на очільника ТГ.


“В разі пониження температури нижче допустимих норм заклади освіти та медицини почнуть опалення”, – запевнив Андрій Глущенко.

Що стосується розміщення внутрішньо переміщених осіб, найближчим часом планується збільшення потужності електропостачання будівель, які готуються для компактного розміщення внутрішньо переміщених осіб, щоб забезпечити можливість встановлення електроопалення – рішення приймуть на найближчому засіданні виконкому.

Також мер зазначив, що необхідно в найближчий термін підготувати пункти обігріву в громаді на випадок надзвичайних погодних ситуацій. Разом з тим, були визначені основні та допоміжні місця розташування.

Голова Татарбунарської громади прозвітував про готовність до опалювального сезону і прийому переселенців

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x