Екстрені відключення світла сьогодні в Одеській області відмінені – будуть тільки стабілізаційні

0 коментарів 45927 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За дозволом НЕК Укренерго, в Одеській області енергетики сьогодні повертаються до відключень згідно стабілізаційного графіку.


З графіком можно ознайомитись на сайті ДТЕК Одеські електромережі за посиланням.

Щоб дізнатися, коли у вас вдома може бути відсутнє електропостачання, вкажіть назву вулиці, номер будинку та дізнайтесь вашу групу та час можливої відсутності світла в разі запроваджень стабілізаційних відключень. Якщо за вашою адресою час не визначається – з високою вірогідністю відключення у вашому будинку не буде відбуватися.

“Робимо все необхідне, щоб відключення відбувались згідно часових проміжків, що ним визначені”, – сказано у ранковому повідомленні обласного ДТЕК. При цьому слід пам’ятати, що можлива невелика похибка у часі в межах 30-40 хв для перепідключення електропостачання між групами.

Енергетики також подякували громадянам за помірне споживання електроенергії та розуміння.

До цього слід додати, що речник Одеської ОВА Сергій Братчук звернувся сьогодні вранці до мешканців області із проханням повідомляти до чат-боту на його Телеграм-каналі адреси тих будинків (з вказанням контактних осіб), в яких електроенергія відсутня три і більше діб. За його словами, списки відразу направлятимуться до “Одеських електромереж”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x