Внаслідок вчорашніх масованих атак росії загинуло 19 осіб, 108 – постраждало

1 коментар 8424 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Внаслідок вчорашніх масованих атак росії загинуло 19 осіб, 108 – постраждали. У результаті ворожих обстрілів також пошкоджено 199 об’єктів інфраструктури.


Про це повідомив голова Національної поліції сьогодні, 11 жовтня, під час прямого ефіру телемарафону «Єдині новини».

«На даний момент 19 загиблих та 108 осіб, які отримали поранення. Серед цих людей – наші працівники поліції. Один загинув, декілька поліцейських отримали поранення: і в місті Києві, і в інших областях. Можу підтвердити, що пошкоджено 199 об’єктів. Із них 46 – це приватні будинки,  30 – багатоквартирні будинки, 98 інших об’єктів, зокрема школи, лікарні та дитячі садки», – повідомив Ігор Клименко.

Голова Нацполіції додав, що поліцейські перші прибувають на місце події, на місця обстрілів, збирають доказову базу, яка надалі, як правило, передається до СБУ:

«На сьогодні зареєстровано понад 37 тисяч проваджень, які пов’язані саме із воєнними злочинами, скоєними військовослужбовцями російської федерації та їхніми пособниками. Намагаємося зібрати широку доказову базу і зберегти цю доказову базу для судів: як українських, так і міжнародних».

Водночас Ігор Клименко наголосив на важливості дотримання громадянами правил безпеки:

«Хто де б не знаходився: в громадському транспорті, закладах освіти чи закладах харчування – потрібно терміново реагувати на повідомлення про можливі ракетні або авіаудари. Тільки в цьому випадку ми можемо максимально зберегти здоров’я та життя наших людей. І вчорашній день тому підтвердження. Вчорашні  удари були направлені на цивільну, критичну інфраструктуру і просто на мирних громадян».

Також глава Нацполіції повідомив, що зі вчорашнього дня підсилено поліцейські патрулі:

«Це зроблено для того, щоби, коли відключається світло, засоби зв’язку, громадяни могли зв’язатися зі своїми рідними та близькими».

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

А, про АЛЕЮ АНГЕЛОВ, вЫ твари – рассказать не хотите? Твари рогатые!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x