Український народ отримав головну правозахисну нагороду ЄС. Премію Сахарова вручили Зеленському

3 коментаря 19116 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Український народ став лауреатом премії Сахарова та отримав головну правозахисну нагороду ЄС.  Нагорода вручається щорічно Європейським парламентом. Премію вручили українському народові в особі президента Володимира Зеленського. Про це заявила президент Європейського парламенту Роберта Мецола у своєму Twitter.


“Вони відстоюють те, у що вірять. Борються за наші цінності. Захищають демократію, свободу та верховенство права. Ризикують життям заради нас. Нікого не гідніше. Вітаємо мужній народ України”, – заявила Мецола.

Премія “За свободу думки” імені Сахарова – це премія з прав людини, заснована в 1988 році Європейським парламентом. Нагорода є головною правозахисною премією ЄС.

Члени Європейського парламенту висувають кандидатів на премію Сахарова у вересні щороку. Кожен кандидат має заручитися підтримкою щонайменше 40 членів парламенту, і кожен окремий депутат може підтримати лише одну кандидатуру.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

ПОЗОРИЩЕ!!! —— и это на фоне тотальных:- репрессий, полит-заключённых, закрытии неугодных СМИ и телевизионных каналов, терроре и геноциде – населения! ПОЗОРИЩЕ!!!

рубль
рубль
1 год назад

А, ето я с пидoPoссией спутал… До сих пор бывает – долбоебизьма не лечится, особенно в ольгинской пали-клинике:))))))

ОФО
ОФО
1 год назад

оно, причём к Народу? Разве что, только могилизацией, с Ним связан, как создатель, на амэрыканьськы грошы, таковой. Падла.

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x