У рф провели “розслідування” щодо вибуху Кримського мосту – заявляють, що вибухівку відправили з Одеси

3 коментаря 19548 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Казкарі з російського ФСБ розповіли про свої результати “розслідування” вибуху на Керченському мості – звинувачують керівництво ГУР МО України. Стверджують – вибухівку для підриву кримського мосту нібито відправили ще у серпні з Одеси до Болгарії, а звідти через Грузію та Вірменію до росії під виглядом рулонів поліетиленової плівки.


“Вибуховий пристрій для теракту відправили з порту Одеси на початку серпня. За інформацією ФСБ, він був закамуфльований у рулони з будівельною поліетиленовою плівкою на 22 палетах загальною вагою 22770 кг”, – розповідають у ворожій спецслужбі.

РФ також описує “подорож” цього “вантажу” спочатку до Грузії, потім до Вірменії. Таким чином у “конфлікт”, крім України, ув’язали вже не дуже дружній у відношенні до себе Кавказ. Громадян як України, так і Грузії з Вірменією називають “співучасниками в організації вантажоперевезення”.

Особливо комічно у всій цій історії виглядає ось цей епізод фсб-шного повідомлення:

“7 жовтня пристрій завантажили в машину Махіра Юсубова. Він виїхав до Сімферополя і в дорозі вибухнув на Кримському мосту. Контролював весь рух вибухівку і спілкувався зі злочинцями співробітник ГУР МОУ, представившийся Іваном Івановичем”.

У ГУР відреагували на звинувачення з боку рф щодо організації вибуху на Кримському мосту.

“Нісенітниця вся діяльність ФСБ і Слідчого комітету. Це фейкові структури, які обслуговують путінський режим, тому коментувати їх чергові заяви ми точно не будемо. Дивно, що ще жодної візитівки не знайшли в районі Кримського мосту”, – сказав “Супільному” представник прес-служби ГУР МО Андрій Юсов.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Да это , уже, совершенно неважно . Главное, что « КРЫМСКИЙ МОСТ – СЛОМАЛСЯ». Ну, как чертуганы-бЕндерастные, рога на месте, а электричество есть?:))
Да уж…, чертям рогатым – очень сложно бороться, со своей же – врождённой эстетической недоразвитостью. Решили он , что без-электрический способ борьбы, с этой самой недоразвитостью, для них, самЭ то!:))))) АдиЕты!:))))))))

рубль
рубль
1 год назад

Как бы еще не решили, что ето мое рюССкое чертуганское грязное очко навалило того, что потом было отправлено на мостик:)))))

Адамия
Адамия
1 год назад

Чтоб идиот не мстил вам, за то что вы стали свидетелем его виновности, такого идиота нужно превентивно- уничтожить. Не ждать пока оно (идиотизм) расползаться по всему миру и будет угрожать всем кто на него неугодно посмотрит. Кто же – тот самый застенчивый идиот угрожающий миру? Кто этот маньяк с приятным доверчивым голосом и привлекательной внешностью?

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x