У Раді зробили рокірування серед нардепів, маючих відношення до Одеської області

1 коментар 30753 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Верховній Раді України зробили так зване рокірування серед нардепів, які мають відношення до Одещини. Депутатів звільнили від посад у комітетах та перевели до інших. Серед них – ті, що або обрані відстоювати інтереси Одеської області в парламенті, або мають відношення до регіону з тих чи інших причин. Відповідні зміни зробили на засіданні 6 жовтня. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізбірком.


Так Миколу Скорика, який до заборони партії “Опозиційна платформа-За життя” входив до складу відповідної фракції, а зараз є членом депутатської групи “Платформа за життя та мир”, перевели до Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, звільнивши його від обов’язків члена Комітету з питань економічного розвитку.

Натомість Ігоря Васильковського (“Слуга народу”) відкликали з посади члена Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Зазначимо, що у липні 2022 року народний депутат України від партії “Батьківщина” Сергій Власенко оприлюднив документ під назвою “Указ президента про позбавлення громадянства”, в якому серед інших було ім’я Ігоря Васильковского. Тоді у коментарі ЗМІ Ігор Васильковський повідомив, що не знає про це. Наразі Ігор Васильковський все ще народний депутат України.

Також змінила комітет Соломія Бобровська (“Голос”), ставши членом Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Вона пішла при цьому з посади секретаря Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Хоча Соломія Бобровська й не обиралася мешканцями Одеської області, вона має безпосереднє відношення до цього регіону, тому як  виконувала обов’язки голови Одеської обласної державної адміністрації після звільнення Міхєїла Саакашвілі у 2016 році, а до того була його заступницею.

Вадим Рабінович, який як й Микола Скорик входив до складу забороненої ОПЗЖ, але зараз є позафракційним, перейшов з посади члена Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин. Вадим Рабінович виявляє неабиякий інтерес до Одеси та Одеської області та навіть балотувався й був обраний депутатом Одеської обласної ради  2020 році втім вирішив залишитися народним депутатом.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Киссе! Они забыли про Киссе! Отрокируйте его уже куда-нибудь с глаз долой в Тагил.. Ахахахх!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x