У Білгороді-Дністровському збільшується кількість хворих на ковід та ГРВІ

0 коментарів 14499 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За даними Білгород-Дністровського міськрайонного відділу лабораторних досліджень, за минулий тиждень в місті збільшилась захворюваність на COVID-19: двадцять випадків проти 4 попереднього тижня; в свою чергу в районі стало менше хворих на коронавірус: 57 випадків проти 59.


“На ГРВІ минулого тижня в місті захворюваність збільшилась: 194 випадки проти 165 попереднього тижня, з них діти до 17 років – 97; в районі захворюваність зменшилась: 219 проти 239, з них діти – 101. Епідемічний поріг не перевищено”, – йдеться на офіційному сайті Білгорода-Дністровського.

На щастя, випадки захворювання на грип у місті та районі минулого тижня не реєструвались, однак, за поточний період серед городян зареєстровано 2 випадки пневмонії проти одного за попередній тиждень; в районі – 10 випадків проти 15.

За минулий тиждень в інфекційних відділеннях Білгород-Дністровської ЦРЛ проліковано 15 мешканців міста з підтвердженим діагнозом COVID-19. На даний час стаціонарну медичну допомогу отримують 10 мешканців міста з діагнозом COVID-19.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x