Рекордний показник: у вересні рівень експорту з портів Одещини зріс вдвічі

1 коментар 13959 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 5 жовтня, з портів Одеської області вийшло шість суден з українським зерном. В цілому, вже 6,2 млн тонн агропродукції відправлено до країн світу. У вересні рівень експорту зріс вдвічі – це рекордний показник з початку війни. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Міністерство інфраструктури України.


“З портів «Одеса», «Південний» та «Чорноморськ» вийшло 6 суден з 115,5 тис. тонн агропродукції, яка буде направлена до країн Африки, Азії та Європи”, — йдеться в повідомленні.

До того ж, за словами Олексія Кубракова, у вересні експорт агропродукції з цих портів зросла вдвічі, в порівнянні з серпнем.

“За минулий місяць українські аграрії експортували 6,9 млн тонн продовольства. Це рекордний показник з початку повномасштабного вторгнення росії. В порівнянні з серпнем ми збільшили обсяги перевезень агропродукції на 41%”, — заявив урядовець.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Евгений Викторович Пригожин
Евгений Викторович Пригожин
1 год назад

Г-но “пидорублядь”, на контрольный вечерний покак – опаздываем-с! А между тем, за все огрехи пренепременно следует раССово рюССкая анальная расплата 😉

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x