Про повернення у політику Молдови заявив біглий олігарх-демократ

0 коментарів 24003 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Біглий молдавський олігарх та екс-лідер Демократичної партії Молдови Володимир Плахотнюк несподівано дав інтерв’ю молдавським ЗМІ та заявив про повернення у політику. Він каже, що настав його час виводити країну із кризи. Про це він розповів сьогодні у інтерв’ю виданню Tribuna.md.


Як зазначається, справжність запису підтвердив адвокат Плахотнюка Лучіан Рогак. У інтерв’ю Влад Плахотнюк заявив, що дозволив коаліції соціалістів з ACUM, а також «гарвардцям», натякаючи на чинного президента Майю Санду та її партію PAS, продемонструвати свої навички.

«І вони мали три роки, щоб принести добрі часи. Наскільки вони досягли успіху, видно із ситуації в країні. Це причина, яка змусила мене ухвалити рішення, про яке я оголошую зараз. Я вирішив повернутись в політику Молдови. Я політик, який знає, як вирішувати кризові ситуації, і мій час настав», — сказав Плахотнюк.

Він наголосив, що не планує затримуватися в політиці надовго, а лише на якийсь час для виведення країни з кризи. Після цього він має намір займатися своїми справами.

Варто нагадати, що два дні тому Мінфін США опублікував оновлений список осіб, щодо яких запроваджують санкції. Серед них опинилися молдавський олігарх Влад Плахотнюк та Ілан Шор. Американці заявили, що ввели санкції щодо Плахотнюка за захоплення контролю над правоохоронною системою Молдови з метою використовувати її у своїх політичних та бізнесових інтересах.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x