Очікують останнього дозволу: ще один заклад освіти Тарутинської громади буде працювати в очному режимі

0 коментарів 16200 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Петрівському ліцеї Тарутинської ТГ днями закінчилися ремонтні роботи із облаштування укриття. Після його перевірки відповідною комісією з Болградської військової адміністрації, заклад отримає акт на дозвіл роботи та відкриє свої двері для малечі.


Як розповіли у Тарутинській селищній раді, відремонтоване укриття розраховано на 135 осіб (кількість учнів 125).  Ремонтні роботи в укритті Петрівського ліцею провели за рахунок спонсорських коштів.

Станом на 5 жовтня 2022 року в Тарутинській громаді очною формою навчання охоплено 4 заклади освіти, де навчається 240 учнів. За змішаною формою навчаються 687 учнів Тарутинського ліцею.

Очно працюють 4 заклади дошкільної освіти.

За наявною інформацією, ведуться роботи з облаштування укриття Красненського ліцею, залишилось облаштувати другий вихід. Укриття розраховано на 150 осіб, кількість учнів – 140. Після завершення робіт заплановано проводити навчання в Красненському ліцеї у очному режимі.

Очікують останнього дозволу: ще один заклад освіти Тарутинської громади буде працювати в очному режимі Очікують останнього дозволу: ще один заклад освіти Тарутинської громади буде працювати в очному режимі Очікують останнього дозволу: ще один заклад освіти Тарутинської громади буде працювати в очному режимі Очікують останнього дозволу: ще один заклад освіти Тарутинської громади буде працювати в очному режимі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x