Зеленський назвав три умови для початку переговорів з Росією

3 коментаря 25893 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський назвав ключові умови, які можуть відкрити переговорний шлях між Україною та Росією. За словами голави держави, перш за все, москва має припинити розв’язувати питання війною і вбивствами. Про це він заявив під час виступу на економічному форумі “Амброзетті”, пише ТСН.


“Ключове питання полягає в тому, чи існує сьогодні момент переговорів. Його сьогодні не існує, і не існувало довгі роки до цього. Агресія росії почалася не вчора, війна йде 8 років. Тому має проявитися бажання росії розв’язувати питання не війною і не вбивствами. Поки вона хоче вирішувати все силою”, – заявив Зеленський.

Глава держави наголосив, що москва повинна зупинити спроби захопити українські території. Другий важливий пункт – це бажання миру. Більшість країн у Європі підтримують Україну, але потрібне об’єднане бажання.

Третє — це бажання російського суспільства закінчити війну. Росіяни повинні відчувати, що винні в цій війні, у своєму виборі, винні в замовчуванні. За словами Зеленського, громадянам рф потрібно усвідомлювати, що немає іншої альтернативи тій, коли російські війська вийдуть з чужої землі.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

:)))) Сил нет, я уже отработало, пойду отдыхать с писюнами, стоп, или же…? Пригожин заругает, хотя давно за него не слышно, попробую не гневить его. :)))))

рубль
рубль
1 год назад

С голой сракой, стоя раком – кто тебя, о чем спрашивает:)), клоун.

Пригожин, Евгений Викторович
Пригожин, Евгений Викторович
1 год назад

Не, рублядь, ты опоздало – надбавки не будет! 😉

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x