В Україні очікується перший сніг – оголошено штормове попередження. Яку погоду прогнозують у Бессарабії

0 коментарів 36045 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Україні через ускладнення погоди 18 вересня оголосили помаранчевий рівень небезпеки: у деяких регіонах очікується сніг, у багатьох – ураганний вітер. Про це повідомив Укргідрометцентр. Чого чекати у Бессарабії – розповість “Бессарабія INFORM“.


“У зв’язку з переміщенням активного циклону 18 вересня у більшості областей очукіються дощі з грозами, вдень посилення вітру до 15-20 м/с”, – йдеться у попередженні.

З даними синоптиків, вночі на Закарпатті та Прикарпатті, вдень у західних, північних та центральних областях очікуються значні дощі, кількість опадів сягатиме 20-30 міліметрів. Через це оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Також у Карпатах очікується сильний дощ з мокрим снігом, кількість опадів дорівнюватиме 40-50 міліметрів. Оголошено ІІ рівень небезпечності, помаранчевий. На високогір’ї Карпат можливе утворення снігового покриву 3-5 см.

В Бессарабії у найближчу неділю буде тепло. За даними сайту “Синоптик.юа” температура буде від 16 градусів вночі та 23 – вдень. Вночі можлива злива з грозами, після чого ранок, день і вечір будуть сухими. Посеред дня варто чекати на сильний вітер до 9,5 метрів з поривами 15-24 м/с.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x