В Кілії затвердили кошторис на ремонт дороги, щоб притягти до відповідальності тих, хто її пошкодив

0 коментарів 26082 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На засіданні Виконавчого комітету Кілійської міської ради, яке відбулося сьогодні, 23 вересня, розглядали кілька кошторисів, серед яких був один, що не претендує на кошти місцевого бюджета. Його розробили і затвердили з метою звернення в поліцію на підприємців, які у результаті діяльності пошкодили проїзну частину, гарантували її ремонт, але забули про свою обіцянку. Деталі розповів Кілійський міський голова Вячеслав Чернявський.


Мова йде про провулок Іванова, де розміщуються приватні складські приміщення, якими користувалися немісцеві підприємці для зберігання товарів. В результаті постійного руху дорога (брусківка) зазнала серйозних пошкоджень. Міська рада розробила дефектний акт і звернулася до бізнесменів з вимогою відшкодувати збитки. Вони написали гарантійні листи, що це буде зроблено, але наразі змінили місце роботи і не відповідають на звернення.

Тому необхідно було прорахувати вартість ремонту дороги, щоб встановити збитки. Нарахували 981 тисячу гривень. Кошторис затвердили члени виконкому. Надалі міська рада звернеться до поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x