В Білгороді-Дністровському мають намір знизити тариф на теплопостачання: як будуть компенсувати різницю

2 коментаря 18225 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За рахунок компенсації різниці тарифу на абонплату за транспортування теплової енергії споживачам за рахунок міського бюджету у Білгороді-Дністровському планують знизити вартість тарифу на теплопостачання. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Віталій Граждан, передає “Бессарабія INFORM”.


“Знайшли можливість для мешканців Білгорода-Дністровського знизити вартість опалення квартир в багатоквартирних будинках. Таке рішення реалізовуватиметься за рахунок компенсації різниці тарифу на абонплату за транспортування теплової енергії споживачам за рахунок міського бюджету.

Впродовж року ми модернізовували міське комунальне підприємство «Білгород-Дністровськтеплоенерго», впроваджуючи енергоощадні технології. Це надасть можливість зекономити кошти як підприємства так і міського бюджету та направити їх на компенсацію різниці тарифу. Модернізуючи наші комунальні підприємства, ми створюємо можливість утримувати тарифи на комунальні послуги для населення на тому ж рівні, що й в минулі роки, а подекуди й знизити, не зважаючи на постійні зростання цін на енергоносії”, – написав очільник міста.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Ага…. и СКУМБРИЯ – по 8 гривен!!! Ну, соплезеленая жёнушка- по этой цене её и покупает!!! Сама ж рассказывала, в интервью на ? ТВ!!!!!

рубль
рубль
1 год назад

Хотя я само как скумбрия, еще и пахну, как свежая с душком :)))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x