Стала відома офіційна причина вибуху цистерн з пальним у Ренійському порту

2 коментаря 38286 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Причиною вибуху цистерн у Ренійському морському порту стало порушення вимог пожежної безпеки.


Про це стало відомо з ухвали у кримінальній справі за ч. 2 ст. 270, ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України, передає 368.media.

Нагадаємо, надзвичайна подія у порту сталася 19 липня поточного року. Внаслідок розгерметизації цистерни бензовозу та вибуху виникла велика пожежа. Вогонь охопив площу близько 600 кв. м. За даними Ізмаїльського райвідділу ДСНС, внаслідок пригоди згоріло три автоцистерни з дизпаливом.

На місці пожежі біля однієї з автоцистерн, що згоріла, знайшли тіло загиблого чоловіка. Також постраждали двоє людей: одного чоловіка з опіками 95% тіла відвезли до реанімаційного відділення лікарні та один співробітник порту звернувся самостійно до приймального відділення районної лікарні з опіками 1-2 ступеня.

За цим фактом відкрито кримінальну справу через порушення правил пожежної безпеки. Слідчий суддя Київського районного суду Одеси надав слідству доступ до банківської інформації компанії-власника паливно-мастильних матеріалів. При цьому назва компанії в матеріалах справи не розголошується.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Калибров им мало, на рога:))) , так они ещё и цистерны ухитрились сами поджечь:)))) ну, молодцы просто:))))))

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Да, какцапы рогатые, к сожалению такие…

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x