Путін заявив про анексію частин чотирьох областей України і запропонував перемовини

8 коментарів 31428 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Російський диктатор Володимир Путін цинічно заявив про готовність приєднати тимчасово окуповані території в чотирьох областях України (Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій) до Росії і запропонував Києву переговори. 


Заяви прозвучали під час його виступу перед Федеральними зборами.

“Упевнений, що Федеральні збори підтримають конституційні закони про прийняття та створення в Росії чотирьох нових регіонів, суб’єктів Російської Федерації, тому що це воля мільйонів людей“, – цинічно заявив Путін.

Далі російський диктатор розмірковував про Новоросію, Катерину II, Другу світову війну і так звану “російську весну”. Він також оголосив хвилину мовчання в пам’ять про загиблих на Донбасі.

Він також запевняв, мовляв, люди в “ДНР”, “ЛНР”, Запорізькій та Херсонській областях “зробили однозначний вибір”. Звертаючись до Києва і західних країн Путін самовпевнено додав, що жителі цих територій України “стають російськими громадянами назавжди”.

Продовжуючи, він закликав Україну припинити захищати свої території і почати переговори.

“Ми закликаємо київський режим негайно припинити вогонь і війну, яку він розв’язав ще в 2014 році, і повернутися за стіл переговорів. Ми до цього готові. Але підсумки “референдумів” обговорювати не будемо”, – заявив він.

Путін та ватажки “ДНР” та “ЛНР” Денис Пушилін та Леонід Пасічник, гауляйтери Запорізької та Херсонської областей Євгеній Балицький та Володимир Сальдо підписали так звані договори про прийняття тимчасово окупованих територій України до складу Росії та утворення Російської Федерації.

Путін заявив про анексію частин чотирьох областей України і запропонував перемовини

Як ми повідомляли раніше, російські загарбники 23-27 вересня провели на окупованих частинах 4 областей України псевдореферендуми. У Херсонській та Запорізькій – про вихід зі складу України, проголошення незалежності та приєднання до Росії, у Донецькій та Луганській – про приєднання до Росії.

За результатами, які продемонструвала російська пропаганда, нібито більше 90% учасників “референдуму” проголосували “за”. Утім ці цифри не мають нічого спільного з реальністю, а саме “голосування” відбувалося всупереч нормам будь-якого законодавства.

Мешканці захоплених російськими загарбниками територій не хотіли брати участь ні в організації “референдуму”, ні в самому “голосуванні”. До прикладу, на Запоріжжі голосувати прийшли менш як 1% населення.

Голоси на окупованих територіях збирали, застосовуючи силу та погрози, зокрема, озброєні люди з бюлетенями проводили обходи по квартирах. Також результати просто малювали в кабінетах “єдиноросів” – на Луганщині зрештою відзвітували про більшу кількість голосів, ніж реальна кількість людей, які залишаються в області.

Низка країн, зокрема, ЄС та США, оголосили, що не визнаватимуть результати фейкового голосування. Попри це, 29 вересня Володимир Путін, видав укази про нібито “визнання незалежності” Херсонської і Запорізької областей за результатами псевдореферендуму.

Західні аналітики впевнені, що тепер РФ може спробувати “анексувати” захоплені райони, щоб провести насильницьку мобілізацію українських чоловіків.

guest

8 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
новак 89
новак 89
1 год назад

Что можно ждать от больного человека, он знает что росии пришёл полный пиз…ц!

рубль
рубль
1 год назад

Правда, “референдум” в оккупации – такое себе, но рюсню не волнует :)))))

рубль
рубль
1 год назад

чертям бендеро-нацисто-сатанинским , на хую – кататься жопой нравится:))))) продолжайте:))))

рубль
рубль
1 год назад

Что, не хотите? А мне нравица на хую жопой, как и всем pycским :)))))))

рубль
рубль
1 год назад

рога плакали:)))), очко порвали:)))))

рубль
рубль
1 год назад

Верните же мне мои рога, подлецы! :(((((

рубль
рубль
1 год назад

свиньи сопливили-сморкались, плакали – но продолжали жрать помои:))))))))))) —— доля свиней – такова, ибо это их генетика:)))))

рубль
рубль
1 год назад

ет я канешна про наших рюсских???????

8
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x