Планували запустити проросійський пропагандистський медіацентр: на Одещині затримали двох колаборантів

4 коментаря 25920 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці викрили мешканця Одеської області, який разом зі спільником планували створити проросійський канал, назвавши його «Український медіа-центр «Таврія». На виконання завдання представника РФ, вони розробили детальний план інформаційної діяльності, спрямованої на підтримку держави-агресора. Про це повідомили у Офісі Генерального прокурора України. 


Відповідно до цього плану дружні до РФ радіо та телебачення мали сформувати у населення позитивне сприйняття так званої спеціальної військової операції РФ. Для цього в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській областях та Автономній Республіці Крим створюється радіо та телебачення з ефірним покриттям південних регіонів України.

Підозрювані розраховували матеріальні та технічні потреби на здійснення протиправної діяльності – апаратні та виробничі приміщення, які повинні розташовуватися на території тимчасового окупованого міста Херсон або АР Крим.

Крім цього, вони створили Telegram-канал, в якому поширювали викривлені факти про неспроможність Збройних Сил України та виправдовували повномасштабну збройну агресію РФ, применшуючи боєготовність ЗСУ.

Завдяки правоохоронцям цей план не був реалізований – одному громадянину повідомлено про підозру громадянину у колабораційній діяльності (ст. 111-1 КК України), а його спільнику – у державній зраді та колабораційній діяльності ( ст. 111, ст. 111-1 КК України).

Планували запустити проросійський пропагандистський медіацентр: на Одещині затримали двох колаборантів Планували запустити проросійський пропагандистський медіацентр: на Одещині затримали двох колаборантів Планували запустити проросійський пропагандистський медіацентр: на Одещині затримали двох колаборантів

 

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сварог
Сварог
1 год назад

Только получили от братьев реквизит: просроченный аквафреш и резиновые дилдо и на тебе: опять жди пенсию… :(((((

Cварог
Cварог
1 год назад

Дима,что хозяева новый транш перечислили? Опять помоями испражняешся?

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

С точностью до наоборот, сварогатая синдбадо-рублядь, похоже, именно тебе-то как раз транш не стали перечислять – все на удержание Изюма и Купянска, все для “по-беды” 😀 Вот и стало твоего рублевого говна пока поменьше… И сие очень даже неплохо 😉

Дима
Дима
1 год назад

Говорят, что задержанные ранее саинособачьи интернет активисты дали показания на местных кураторов. Хорошо.. Ахахахх!!

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x