Підсанкційних осіб, у яких виявили іноземне громадянство, позбавили громадянства України

2 коментаря 18198 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення про припинення українського громадянства підсанкційних осіб, у яких було виявлено іноземне громадянство.


Про це повідомляє офіційне представництво голови держави.

Як зазначається в офіційному повідомленні, 7 вересня Служба безпеки провела важливу операцію щодо діяльності деяких підсанкційних осіб на території нашої країни.

«Я неодноразово наголошував: контрабандистам і кримінальним мережам в Україні місця не буде. Посадовці митниці, які допомагали контрабандистам, зокрема й серед керівників, відсторонені та отримають законну відповідь на всі свої незаконні дії», – наголосив Володимир Зеленський.

На підставі пропозиції СБУ та згідно з чинним законодавством Президент ухвалив рішення про припинення українського громадянства тих підсанкційних осіб, у яких було виявлено іноземне громадянство, зокрема російське та румунське.

Також стало відомо, що Рада національної безпеки і оборони України у середу, 7 вересня, ухвалила рішення щодо застосування обмежувальних заходів до 606 фізичних осіб, які належать до керівної верхівки Російської Федерації.

«28 членів Ради безпеки Росії, 154 члени Ради Федерації Росії, 424 депутати Держдуми Росії. Усі вони відповідальні за цю війну, за терор проти наших людей. І жоден із них не уникне відповідальності – це тільки питання часу. Ми вже зробили частину необхідних юридичних, дипломатичних і політичних кроків заради такої відповідальності для них. Продумано робимо й усі інші кроки», – заявив Зеленський.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Гость
Гость
1 год назад

Клоун ! Начинать с себя надо<своей семейки и своих жополизов !

Гость
Гость
1 год назад

Вообще жопу лизать негигиенично и несрьезно ! Надо сосать писюны , как мой ,,род,, !

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x